Olemme silmäsi, korvasi ja käsiparisi Aasiassa. Tässä neljä syytä valita meidät.

1

Luotettava

Meillä on vuosikymmenten kokemus­ ­Aasian ­hankinnoista sekä ­kaupan että teollisuuden ­aloilla. ­Vaalimme pitkiä ­asiakassuhteita ja ­autamme ­asiakkaitamme kaikissa hankinnan vaiheissa. ­Meidän kanssamme säästät aikaa, ­vaivaa ja rahaa.

Luotettava

2

Paikallinen

Paikallinen

Shanghain, Pekingin, Dhakan ja New ­Delhin ­t­oimistoillamme ­työskentelee hankinnan ­ammattilaisia, jotka tuntevat kotimaansa ­lainsäädännön, tavat ja toimintaympäristön. Pääset hyödyntämään ­paikallista asiantuntemusta, mutta asioimaan silti suomeksi.

3

Vastuullinen

Tunnemme hankintaketjun jokaisen osan ja tiedämme, miten vastuullisuus sen eri vaiheissa toteutuu. Paikalliset vastuullisen hankinnan ­asiantuntijamme auttavat kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin ja avustavat toimittajien ja ­tuotantolaitosten auditoinnissa.

Vastuullinen

4

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä

Emme ole kaupan osapuoli, vaan maksat ­tuotteista suoraan ­toimittajalle. ­Edustamme aina asiakkaitamme, emme toimittajaa. ­Huolehdimme, että sinä saat laadukkaita tuotteita kustannustehokkaasti ja niin, että ­toimitusvarmuus on taattu.

Nikolai Sourcing numeroina

5

Toimipistettä: Helsinki, Peking, Shanghai, New Delhi ja Dhaka.

1952

Nikolai Sourcingin edeltäjä, Kaukomarkkinat, aloitti ­toimintansa Kiinassa jo vuonna 1952.

600+

projektia vuonna 2020

Merkkipaalut

1952

Kaukomarkkinat aloittaa toimin­tansa Kiinassa

1953

Kaukomarkkinat perustaa ensimmäisen toimistonsa Pekingiin

1992

Kenkäkesko perustaa ­toimistonsa Hong Kongiin

2000

Kaukomarkkinat (osa ­Keskoa) ­ostaa ­Kenkäkesko Hong Kongin toimiston ja ­perustaa ­hankintapalvelut erillisenä ­liiketoimintana

2008

Kesko-konserni uudelleenjärjestelee ­liiketoimintojaan ja myy Kauko­markkinan. Hankintapalvelut irtaantuu ja yhtiöitetään = Nikolai Sourcing

2009

Intian New Delhiin ­perustetaan toimisto

2010

Aloitetaan ­teollisuuden ­hankintapalvelut

2012

Bangladeshin Dhakaan perustetaan toimisto

Hankintapalveluiden pioneeri

Imperator Nikolai

Lars Thiodolf Krogius (1832–1890) oli seikkailunhaluinen merikapteeni. Hän teki nuoruudessaan matkoja ulkomaille monilla eri laivoilla ja monilla eri merillä. Krimin sodan (1854–1856) jälkeen Lars Krogius palveli kapteenina Imperator Nikolai I -laivalla (nimetty venäjän tsaarin mukaan), jonka Venäjä-Amerikka kauppakamari omisti.

Kuuden vuoden aikana Lars Krogius teki kolme maailmanympärimatkaa Imperator Nikolai I -laivalla. Mukaansa laivaan hän otti sekä matkustajia että tavaroita siirtokunnille (Venäjä omisti tuolloin Alaskan), turkiksia Kiinaan ja teetä Venäjälle. Reitti kulki Kronstadtin (Pietari, Venäjä) ja Sitkan (Alaska) välillä, Shanghain, Kap Hornin ja Havaijin kautta. Larsin vaimo Elisabeth synnytti heidän kaksi ensimmäistä lastaan Imperator Nikolai I -laivalla.

Lars Krogius oli aikansa “hankintapalvelujen pioneeri” ­tavaroiden hankinnassa Aasian ja Pohjois-Euroopan välillä. Hän oli kunnioitettu ja lahjakas merimies ja päätettyään kapteenin uransa Imperator Nikolai I:llä hänet nimitettiin Helsingin Merimieskoulun rehtoriksi. Vuonna 1871 hänestä tuli laivanomistaja ja hänen aloitteestaan perustettiin Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö (tavaroiden ja matkustajien kuljetus ulkomaille) ja hänestä tuli sen ensimmäinen toimitusjohtaja. Lars Krogius pysyy yhtenä Suomen laivaliikenteen suurista nimistä ja Krogiuksen ­perhe on osallistunut merkittävästi laivaliikenteeseen ­neljän sukupolven ajan 1980-luvulle asti.

Lars Thiodolf Krogius, isoisäni isoisä, oli seikkailija ja visionääri. Hänellä oli vankka usko tulevaisuuteen ja määränpäähän, joka monesti ei ollut käsin kosketeltavissa. Hän oli urhea, viisas ja periksiantamaton. Merikapteenina hän joutui tekemään päätöksiä, jotka saattoivat suoraan vaikuttaa ihmishenkiin. Hän toimi harkitun arvopohjan mukaisesti ja kohteli kaikkia, niin alaisia kuin asiakkaita samankaltaisesti. Hän saavutti teoillaan ja suhtautumisellaan ihmisiä ja ympäristöä kohtaan suurta kunnioitusta. Lars on aina toiminut johtotähtenäni ja luotsannut minua eteenpäin välttyen suuremmilta karikoilta.

Edvard Krogius, Perustaja

Olemme valmiina ratkaisemaan haasteesi!

Ota yhteyttä Jätä yhteydenottopyyntö